Magazines

Houd contact

Hoe vaak denk jij aan de mensen die cruciaal zijn voor jouw organisatie? En hoe vaak denken jouw klanten, medewerkers, prospects of leden aan jou? Wanneer hebben ze voor het laatst van jou gehoord?

Een nieuwsbrief of magazine is een efficiënt middel om op een serieuze manier contact te houden en je activiteiten voor het voetlicht te brengen. Op papier of digitaal. Het is betaalbaar en biedt je de kans om anderen aan het woord te laten over jouw dienst, product of doelstellingen. Dat werkt goed als het blad op een geloofwaardige, journalistieke manier wordt geproduceerd. Alles zelf in de hand houden, is daarbij niet altijd de beste oplossing. 

Een succesvol blad uitbrengen

Geregeld een nieuwsbrief of magazine uitbrengen vereist tijd, discipline en vakmanschap. Externe ondersteuning van een ervaren bedrijfsjournalist is daarbij welkom. Niet alleen om teksten te schrijven, maar ook voor het aandragen van nieuwe ideeën, eindredactie, fotografie, begeleiding van de vormgever/DTP'er en drukker. Kortom: compleet projectmanagement! Zo houd je niet alleen de kosten, maar ook de kwaliteit in de hand.

Meer weten? Bel of vul het contactformulier in!